Redis.al > Blog > Blog > Top 4 Holiday Heat Printing Ideas for this season

4 idetë më të mira të printimit me nxehtësi për këtë sezon

Bluza të printuara

Bluzat e personalizuara me printim janë një mënyrë e thjeshtë për të përfituar nga të gjitha ato që ofron printimi me nxehtësisë ne festa. Kur kombinoni idetë e shkëlqyera grafike të bluzave me stilet e trendit të bluzave, do të keni një sukses festash brenda një kohe të shkurtër.

ÇANTA DORE, PAKO, DHE TOTES

Si një printer me porosi, futja në këtë treg është e thjeshtë me teknologjinë e duhur të printimit me nxehtësi.

KAPELE ME PERSONALIZIM

Kapelet nuk janë kurrë jashtë modës, por tani po kalojnë një kohë të konsiderueshme. Nga kapelet e kamionistëve dhe fasulet deri te kapela me kovë dhe kapelat e babait, mund të personalizoni ose printoni me porosi për çdo temë ose festë.

DEKORI PËR PUSHIME TË SHTËPIVE

Dekorimet e personalizuara të shtëpisë mund të jenë fitimprurëse për shumë biznese të printimit të nxehtësisë gjatë festave. Ka një sërë mundësish brenda kësaj kamare që mund të ofrojnë të ardhura shtesë gjatë sezonit. Mendoni jashtë kutisë dhe bëhuni kreativ me risitë në teknologjinë e printimit me porosi.

Tags Blog