Softuer Printerash

Redis.al > Softuer Printerash

Softuer për menaxhimin e makinerive

Si domosdoshmëri për marrëdhënien ndërmjet pjesës në aplikimin krijues dhe printimit, programet kompjuterike luajnë një rol shumë të rëndësishëm për të gjithë ofruesit e shërbimeve të printimit, pasi ato ndihmojnë në rritjen e efikasitetit, prodhimit dhe cilësisë së rezultateve. Redi?s tani ofron programe Onyx, kompania më e madhe në botë teknologjitë dixhitale të menaxhimit të printimit. Redi?s ka në stafin e saj dy inxhinierë të trajnuar jo vetëm për instalimin e softuerit, por edhe përgatitjen e profileve ICC, aq të nevojshme për printim dhe cilësi fitimprurëse. Redi ofron profile ICC jo vetëm për markat e printerëve që përfaqëson.

 

Awesome Image

ONYX Graphics, Inc. i ndihmon kompanitë të përmirësojnë rezultatet e tyre përfundimtare duke ulur kostot e printimit dhe duke rritur produktivitetin. ONYX zhvillon dhe tregton softuer dhe zgjidhje komerciale të printimit për tregun dixhital të printimit me ngjyra. Duke kombinuar njohuritë e shkencës së ngjyrave, përpunimit të imazhit dhe prodhimit të printimit, ONYX ofron zgjidhje të fuqishme dhe të besueshme të rrjedhës së punës së printimit.

 

ONYX AdvantageTM është një mënyrë e thjeshtë dhe me kosto efektive për përdoruesit e Poster-shop dhe Production House për të
mirëmbajtur softuerët e tyre.

1.Çdo driver, në çdo kohë

2.Më shumë efikasitet me përditësimet më të fundit të RIP

3.Përfshin lëshimet kryesore si versioni X10

4.Përfshin përditësime të mëdha

5. Pa shqetesime

sqAlbanian