Partnerët

Redis.al > Partnerët

Së bashku me partnerët tanë në Evropë dhe vende të tjera, ne kemi formuar një rrjet të fortë shërbimesh, konsulence dhe besueshmërie. Për shkak të marrëdhënieve tona afatgjata të biznesit me partnerët tanë, ne garantojmë mbështetjen e klientëve tanë në çdo moment. Falë tyre, besimit të tyre në objektivat tona, ne jemi distributore për kompanitë kryesore në botë, në tregun e printimit dixhital.