Redis Printing

Redis, kompania që solli për herë të parë në tregun shqiptar, në mënyrë përfaqësuese, prodhuesit më të mëdhenj botërorë të produkteve apo shërbimeve në industrinë e prodhimit të reklamave dhe printimit dixhital.

Një shikim i thellë

Kompani Lider

Bazuar në një njohuri solide për nevojat e një tregu në zgjerim, strategjia e zbatuar e ka vendosur kompaninë si një lider tregu.

Të sigurt dhe të besuar

Ne ofrojmë teknikë me përvojë, një rrjet të gjerë pjesësh dhe opsione fleksibël të nivelit të shërbimit të krijuar për të përmbushur nevojat specifike të biznesit.

Kënaqësia e konsumatorëve

Ne kemi shpenzuar vite për të kënaqur klientët tanë. Sekreti i kënaqësisë së klientit tonë është puna e palodhur dhe përkushtimi për të qenë më të mirët në këtë industri.

15

Vite eksperiencë

1900

Produkte të ofruara

15

Bashkëpunime

9770

Klientë të lumtur

Blogu ynë i fundit

4 idetë më të mira të printimit me nxehtësi për këtë sezon

BLUZAT GRAFIKE Tezat grafike janë një mënyrë e thjeshtë për të […]

6 këshilla për t'ju ndihmuar të mbani nxehtësinë tuaj në formë

Mbajeni zonën e punës të pastër dhe pa pluhur. Pluhuri mund të […]

sqAlbanian