Rreth nesh

Redis.al > Rreth nesh

Rreth Redis Printing

Redis është kompania që solli për herë të parë në tregun shqiptar, në mënyrë përfaqësuese, prodhuesit më të mëdhenj në botë të produkteve apo shërbimeve në industrinë e reklamave dhe printimeve dixhitale. Është themeluar në qershor 2008 në Tiranë nga Redi Sejamini ku fokusi është në shitjen dhe mbështetjen teknike të pajisjeve, softuerëve dhe materialeve për printimin dixhital industrial. Bazuar në njohuritë solide të nevojave të një tregu në zgjerim për prodhuesit e printimeve dixhitale dhe tabelave, strategjia e zbatuar nga Redi's e ka vendosur kompaninë jo vetëm si një lider në treg, por edhe si një pioniere që ndikon në edukimin e tregut shqiptar. Redi's mbulon tregjet shqiptare në Shqipëri dhe Kosovë (por jo vetëm) prodhuesit kryesorë të nivelit ndërkombëtar.

15

Vite eksperience

1900

Produkte të ofruara

15

Bashkëpunime

9770

Klientë të lumtur

Çfarë thonë klientët tanë

Sakuli Sign & Printing

Redis Printing ka produkte cilësore dhe ju merrni çdo herë të njëjtin produkt. Kjo është e rëndësishme pasi ne duam t'u shesim klientëve tanë cilësi dhe qëndrueshmëri. Ata kanë një gamë të gjerë produktesh të shkëlqyera dhe ofrojnë shitje të shkëlqyera. Ata janë mbështetës, gjithmonë të disponueshëm dhe jashtëzakonisht të ditur.

Faleminderit Redis dhe ekipi juaj!

Artifiko

Puna me kompaninë Redis ka qenë një përvojë fantastike. Ne kemi punuar së bashku për shumë vite dhe çdo herë ata janë gjithmonë në dispozicion për të ofruar ndihmën e tyre. Ata janë shumë profesionistë dhe shumë të shpejtë. Ne vlerësojmë shumë produktet e tyre cilësore. Gjithashtu gjatë periudhave shumë të ngarkuara ata gjithmonë përshtateshin dhe ofronin shërbimin e tyre më shpejt. Do t'ua rekomandojë Redis të gjitha kompanive dhe do të siguroj se do të kenë një përvojë të shkëlqyer me to