Na kontaktoni

Redis.al > Na kontaktoni

Shqipëri

Merrni autostradën Tiranë - Durrës dhe dilni në kilometrin 14th pranë qytetit të Vorës. Shihni tabelat e Redit që do të çojnë në zyrat dhe magazinën tonë, rreth 100 metra larg autostradës.

Merrni autostradën Tiranë - Durrës dhe përdorni daljen e Vorës. Shihni tabelat e Redit që do t'ju çojnë në zyrat dhe magazinat tona, rreth 100 metra larg autostradës.

Nga aeroporti niseni drejt jugut për në Tiranë që do të çojë në autostradën e Tiranës? Durrësi. Shkoni në jug dhe dilni në kilometrin 14th pranë qytetit të Vorës. Shihni tabelat e Redi që do t'ju çojnë në zyrat dhe magazinat tona, rreth 100 këmbë nga autostrada.

Kosovë

    sqAlbanian