Suporti Teknik

Redis.al > Technical Support

Suporti Teknik

Mbështetja dhe mirëmbajtja teknike e harduerit dhe softuerit është thelbësore për të mbajtur sistemet tuaja në funksion.

Portofoli ynë gjithëpërfshirës i shërbimeve të mbështetjes teknike, mirëmbajtjes dhe garancisë është krijuar për të mbrojtur mjedisin tuaj të printimit gjatë periudhave të garancisë dhe pas garancisë. Pavarësisht nëse dëshironi të përmirësoni shërbimin tuaj për makineritë me garanci ose të zgjeroni mbulimin tuaj të mbështetjes teknike pas garancisë, ne ofrojmë teknikë me përvojë, një rrjet të gjerë pjesësh dhe opsione fleksibël të nivelit të shërbimit, të krijuara për të përmbushur nevojat tuaja specifike të biznesit.

Departamenti i Suportit Teknik

 

INXH. Alfred Arapi

Inxhinier

fredi@redis.al

INXH. Bledian Kolici

Inxhinier

bledi@redis.al

INXH. Dorian Mine

Inxhinier

dori@redis.al

sqAlbanian