Detaje

Redis.al > Project > Mimaki Machines > Mimaki
UJF-7151 Plus II

Mimaki UJF-7151 Plus II

UJF-7151 plusII është një model printeri me bojë UV me performancë të lartë me saktësi të lartë, cilësi të lartë imazhi dhe shpejtësi të lartë, dhe është një përmirësim i mëtejshëm në cilësi dhe stabilitet nga modeli aktual, UJF-7151 plus, i cili ofron saktësi të lartë dhe cilësi të lartë imazhi, përveç produktivitetit dhe stabilitetit kryesor në klasë.

Ai ofron shprehje të re me funksionin e shkëlqimit të ngjyrave, printimin me definicion të lartë në 1800 dpi dhe aftësinë për të automatizuar transportin e pjesëve të punës me komandat "Mimaki origjinale MDL (Mimaki Device Language)".

Produktiviteti i lartë dhe cilësia e lartë e imazhit realizohen duke instaluar 8 koka, 2 më shumë se modeli aktual.
Funksioni i ri "Color Gloss" arrin një shprehje unike me një ndjesi shkëlqimi.
Realizon printim me definicion të lartë në 1800 dpi.
Mbështet "komandat MDL (Mimaki Device Language)" për të automatizuar procesin e printimit.
E pajisur me teknologjinë e besueshme Mimaki
Mbështet numërimin dhe printimin e futjes së të dhënave të ndryshueshme me "RasterLink7".

sqAlbanian