Detaje

Redis.al > Project > Konsumabla > Etched Glass Film

Etched Glass Film

PVC polimer (i tejdukshëm, 80 µ) me ngjitës akrilik të pastër me bazë tretës (i përhershëm), i laminuar në një shtresë të njëanshme letre silikoni të veshur me argjilë (120 g/m²).

PVC ofron një stabilitet të shkëlqyer dimensionale.

Film qelqi i gdhendur për dekorimin e dritareve për një periudhë të mesme dhe afatgjatë. E veshur me një ngjitës akrilik të ndjeshëm ndaj presionit me bazë tretësi, duke mundësuar aplikimin e lagësht.

sqAlbanian