Detaje

Redis.al > Project > Konsumabla > Solid Aluminium

Solid Aluminium

Produkti më i mirë që mund të zgjidhni për ndërtimin e pikave të karburantit, shkronjave të forta dhe strukturave të tjera.

  • Trashësia: 2 mm
  • Përmasat: 1.5 m x 3 m
    1.5 m x 4 m