Detaje

Redis.al > Project > Bojërat Nutec > Nutec Topaz T10 ECO

Nutec Topaz T10 ECO

Boja me erë të ulët Topaz T10-ECO është pjesë e gamës së bojës me cilësi premium NUtec, ideale për aplikime në natyrë me rezolucion të lartë dhe është e përshtatshme për kokat e printimit Epson DX4, DX5, DX6 dhe DX7. Stabilitet i jashtëzakonshëm i shtypjes dhe printim i pandërprerë për periudha të gjata, me kërkesa të ulëta mirëmbajtjeje, boja Topaz T10-ECO është e përputhshme me një gamë të gjerë mediash. Konvertime të shpejta dhe pa probleme nga bojërat OEM pa shpëlarje që kërkohet në procedurën e ndryshimit. Vetëm kimikatet më të forta të pigmentit përdoren për të formuluar bojën Topaz T10-ECO, duke siguruar kështu qëndrueshmërinë më të mirë të mundshme në natyrë, së bashku me një gamë të gjerë ngjyrash. Me kusht që bojërat të përdoren në aplikime të rregullta, duke përdorur nënshtresa të përshtatshme, imazhet e printuara nuk do të zbehen në mënyrë të panevojshme deri në dy vjet


sqAlbanian