Detaje

Redis.al > Project > Mbulesa rrëshqitëse > Non-stick Coated Covers

Non-stick coated covers

  • Përshtatet fort mbi pllakën tuaj bazë dhe e bën të lehtë tërheqjen e pëlhurës mbi të duke reduktuar fërkimin midis pëlhurës dhe tapetit të gomës. Mbron pllakën tuaj bazë nga njollat.
  • Lehtë për t'u pastruar
  • Nuk thith ngjyrën e sublimimit
  • E disponueshme në përmasat e mëposhtme: