Detaje

Redis.al > Project > Konsumabla > Multiwall Polycarbonate

Multiwall Polycarbonate

Muri me shumë polikarbonat ka karakteristikat e mëposhtme:

  • Kursim energjie
  • Transmetim i lartë i dritës natyrale
  • E qartë optikisht
  • Qëndrueshmëri e shkëlqyer strukturore
  • Termoizolues
  • Rezistent ndaj dëmtimeve dhe goditjeve
  • E lehtë dhe e lehtë për tu trajtuar
  • Rezistent ndaj motit dhe UV

 

sqAlbanian