Detaje

Redis.al > Project > Bojërat Mimaki > Mimaki Waterbased Ink SB54

Mimaki Waterbased Ink SB54

MIMAKI Sb54 DYE SUBLIMATION janë bojëra sublimimi që mund të përdoren për printimin e shenjave dhe pëlhurave. Bojërat e sublimimit kanë potencialin më të lartë të ngjyrave dhe janë të përshtatshme për aplikime të brendshme ose pëlhura me shumë përdorime. Këto bojëra zakonisht printohen në një media të veshur ose të trajtuar paraprakisht. Kjo lloj boje në thelb përdor ujë për të dhënë pigmente në vend të bartësve të tjerë të përdorur në bojëra të tjera. Në varësi të procesit, mund të duhet më shumë kohë që boja me bazë uji të thahet në krahasim me UV ose tretës. Ato shpesh preferohen nga bizneset që kërkojnë aftësinë më të lartë të ngjyrave dhe printimin më miqësor ndaj mjedisit.

sqAlbanian