Detaje

Redis.al > Project > Bojërat Mimaki > Mimaki UV ink SPC0371

Mimaki UV ink SPC0371

Ky fishek boje UV Mimaki SPC-0371 është më i pasur. ngjyra më konsistente dhe siguron shkallëzime më të buta dhe detaje grafike fotografike më të mprehta. Më të ndritshme. E bardha më opake për rezultate më të guximshme. Më të dendura. argjendi metalik më reflektues për ndikim të shtuar. Praktikisht pa erë, miqësore për përdoruesit dhe pa nikel. Tharje e shpejtë dhe rezistente ndaj gërvishtjeve për të shpejtë. përfundimi dhe trajtimi i lehtë. Gamë e gjerë ngjyrash për të kuqe të thellë, blu dhe jeshile. Përmbahet në mënyrë agresive në një sërë mediash pa veshje të përballueshme. Qëndrueshmëri deri në 5 vjet jashtë pa laminim.

 

 

sqAlbanian