Detaje

Redis.al > Project > Mimaki Machines > Mimaki
UJF-6042MKII e

Mimaki UJF-6042MKII e

UJF-6042MkII e re është modeli pasardhës i UJF-6042MkII.

Mbështet madhësinë A2 dhe lartësinë 153 mm.
UJF-6042MkII e është një printer me bojë UV me shtrat të sheshtë që ka përmirësuar më tej cilësinë e imazhit dhe stabilitetin e makinës, duke ruajtur funksionimin që u vlerësua shumë në modelin aktual.