Detaje

Redis.al > Project > Mimaki Machines > Mimaki
UJF-3042MKII EX e

Mimaki UJF-3042MKII EX e

"UJF-3042MkII EX e" është modeli EXTRA i "UJF-3042MkII e", nga i cili produktiviteti i lartë, performanca e shkëlqyer e makinës dhe bukuria e printimit rezervohen për të përmirësuar konfigurimin nga 3 kokat e printimit në 4.

Mbështet madhësinë A3 dhe lartësinë 153 mm dhe 8 ngjyra.
Konfigurimi i 4 kokave të printimit mundëson një bashkëngjitje shtesë të bojës së bardhë, të pastër dhe primer me ngjyrën e procesit (CMYK) të bazës pasi mund të montohen 8 shishe boje.
Një proces aktual i aplikimit manual të primerit dhe një punë shtesë e trajtimit të sipërfaqes do të përfundojë me një cilësim printimi të këtij printeri të ri.

Një printer kompakt, por i shkëlqyer me bojë UV-LED i madhësisë A3, "UJF-3042MkII EX e" realizon printimin me vlerë të lartë të shtuar.