Detaje

Redis.al > Project > Mimaki Machines > Mimaki
UJF-3042MKII e

Mimaki UJF-3042MKII e

1. Model gjithëpërfshirës që mund të trajtojë çdo gjë, nga krijimi i mostrës deri te prodhimi me sasi të mëdha

Falë printimit dixhital që nuk kërkon prodhimin e pllakave, porositë mund të bëhen për aq pak sa një fletë, duke bërë të mundur uljen e kostove për prodhimin në pjesë të vogla.

2. Printim me shpejtësi të lartë deri në 70 m²/h për produktivitet të lartë

Modalitete të ndryshme printimi janë të disponueshme për të përmbushur nevojat tuaja të punës, nga modaliteti më i shpejtë (70 m²/h) në modalitetin praktik të cilësisë (46 m²/h) dhe modaliteti me cilësi të lartë (19 m²/h). Gjithashtu, në modalitetin më të shpejtë, produktiviteti është rreth dy herë më i lartë se ai i modelit tonë konvencional (JV150-160).

sqAlbanian