Detaje

Redis.al > Project > Mimaki Machines > Mimaki
TX300P-1800B

Mimaki TX300P-1800B

Ky printer 1,8 metra i gjerë është projektuar posaçërisht për të adresuar nevojën në industritë e tekstilit dhe veshjeve për printim në pëlhurë të pastër dhe materiale elastike si thurjet.
Modeli i hyrjes, i cili nuk kërkon printim në ekran, është një produkt i fuqishëm për nevojat e klientëve në shkallë të vogël dhe të ndryshme sipas kërkesës.