Detaje

Redis.al > Project > Mimaki Machines > Mimaki
TS330-1600

Mimaki TS330-1600

"Seria 330" është një model kryesor që kombinon ekspertizën teknologjike të Mimaki Engineering të akumuluar gjatë më shumë se 20 viteve për të ofruar cilësi të bukur imazhi, produktivitet të lartë dhe funksione me vlerë të lartë të shtuar që ndihmojnë në kursimin e punës.

"TS330-1600" është një printer inkjet me sublimim me bojë me bazë uji për tekstile dhe veshje, i cili arrin produktivitet të lartë prej 69 m²/h në modalitetin Draft dhe cilësi të lartë imazhi falë teknologjive të printimit të Mimaki, si dhe mekanizmit të përmirësuar të transmetimit dhe të rinovuar. përdorshmëria, duke mundësuar printim të vazhdueshëm me cilësi të lartë dhe të qëndrueshëm.

sqAlbanian