Detaje

Redis.al > Project > Mimaki Machines > Mimaki
TS100-1600

Mimaki TS100-1600

Me dy koka të zhvilluara rishtazi, TS100-1600 ka ndjekur cilësi të lartë, produktivitet të lartë dhe funksionim të qëndrueshëm si një printer inkjet transferues Sublimation. Arrin rreth dyfishin e printimit me shpejtësi të lartë se makineri konvencionale për tekstile*.

Përveç NCU (Njësia e Kontrollit të Nozzle), NRS (Sistemi i Rimëkëmbjes së Nozzle) dhe MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System4), të cilat mundësojnë printim të qëndrueshëm me cilësi të lartë, DAS (Sistemi i Rregullimit të Pikave) u inkorporua në serinë e re ?100? printera. Korrigjimi i pozicionit të pikës dhe furnizimit, i cili dikur kërkonte shumë kohë dhe përpjekje për t'u bërë me dorë, tani mund të bëhet automatikisht, duke reduktuar ngarkesën e punës për operatorin.

* Kur krahasohet me modelet tona të mëparshme: JV150-160 (e pajisur me bojë sublimimi me bazë uji) dhe TS30-1300

sqAlbanian