Detaje

Redis.al > Project > Mimaki Machines > Mimaki
CJV300 PLUS

Mimaki CJV300 PLUS

"Seria CJV300 Plus" janë produkte të modelit të ri që qëndrojnë si pasardhës i "Serisë CJV300".
Konsiderata mjedisore, performanca ekonomike dhe efikasiteti i punës janë shtuar si veçori "Plus", si dhe funksion të lartë.

sqAlbanian