Detaje

Redis.al > Project > Makineri Leister > Leister Variant T1 Tape

Leister Variant T1 Tape

Makina e saldimit me shirit VARIANT T1 është e përkryer për saldimin e përforcimit dhe shiritave të papërshkueshëm nga dëmtimet në pëlhurat e gomuara të kamionëve ose tabelat. Falë konceptit të funksionimit "e-drive", vendosja e parametrave përkatës të saldimit nuk mund të ishte më e lehtë. Sistemi i shpërndarjes së shiritit dhe rulat udhëzues të zhvilluar rishtazi e drejtojnë shiritin nën rulin nën presion, duke e mbajtur atë të mësuar deri në pjesën e fundit.
I optimizuar për ngarkesat e kamionëve, ky model ndihmon në përforcimin e pëlhurave të gomuara të kamionëve, duke i bërë ato të padëmshme ndaj grisjes/vjedhjes (shirit rezistent ndaj ndërhyrjeve).