Detaje

Redis.al > Project > Konsumabla > Kapa Bright

Kapa Bright

KAPA®bright është një pllakë shkumë e lehtë me një bërthamë shkumë poliuretani dhe sipërfaqe të ndritshme letre të bardhë. Sipërfaqja bind me shkallën e lartë të bardhësisë dhe shkëlqimin e saj të mëndafshtë mat. Shtresa sipërfaqësore përbëhet nga një letër e veshur pa dru. Pllakat me shkumë KAPA® ofrojnë një nivel të shkëlqyeshëm të sheshtë dhe stabilitet të dimensioneve.

 

sqAlbanian