Detaje

Redis.al > Project > Bojërat HP > Hp 871- 3L

Hp 871- 3L

Rritni produktivitetin, mbani kostot e funksionimit të ulëta me fishekë boje 3 litra, rrisni printimin pa mbikëqyrje. Merrni cilësi dhe qëndrueshmëri të lartë imazhi në një gamë të gjerë nënshtresash. Diferenconi dhe ndërtoni një mjedis më të shëndetshëm me bojërat HP Latex me bazë uji.

 

 

sqAlbanian