Detaje

Redis.al > Project > Heat Presses > Hotronix Fusion IQ

Hotronix Fusion IQ

Filetueshmëria ju lejon të poziciononi tekstilet tuaja shpejt dhe me lehtësi në pllakën bazë, duke reduktuar ndjeshëm kohën tuaj të prodhimit. Thjesht vendosni tekstilin, printoni dhe kthejeni për ta printuar në një zonë tjetër? e gjithë kjo tani është e mundur pa pasur nevojë të tërhiqni tekstilin nga pllaka bazë! Ju kurseni hapa të panevojshëm shtesë dhe reduktoni kohën tuaj të prodhimit në të njëjtën kohë. ?Ndryshimi i Shpejtë? sistemi ju lejon të ndryshoni pllakat bazë lehtë dhe shpejt.

sqAlbanian