Detaje

Redis.al > Project > Konsumabla > Frontlit
Banner

Frontlit Banner

Flex PVC Inkjet Media është i përshtatshëm për të gjithë sistemet me bojë me bazë tretës. Veshja speciale e sipërfaqes optimizon ngjitjen e bojës dhe riprodhimin e ngjyrave për printime të shkëlqyera që zgjasin gjatë.

Flex PVC Inkjet Media është i përshtatshëm për të gjithë sistemet me bojë me bazë tretës. Veshja speciale e sipërfaqes optimizon ngjitjen e bojës dhe riprodhimin e ngjyrave për printime të shkëlqyera që zgjasin gjatë. Pas trajtimit të veçantë, dritat e përparme të laminuara kanë një aftësi të mirë anti-mikrobike dhe anti-plakje. Ne kontrollojmë transparencën nga 5% në 10%, është një zgjedhje ideale për tabelat me ndriçim të përparmë dhe përdoret gjerësisht në reklamat e brendshme ose të jashtme.

sqAlbanian