Detaje

Freestyle

  • Nuk ka nevojë për prerje
  • Për tekstile të lehta
  • I përshtatshëm për printerët lazer dhe shumicën e kopjuesve lazer me ngjyra
  • Transferimi transferohet vetëm aty ku është shtypur bojë
  • Format: DIN A3