Detaje

CAD-CUT® Disco

Ky film unik i printimit të tekstilit kombinon hologramin në modë me një pamje metalike të ylbertë që ndryshon në varësi të sfondit të tekstilit. Materiali ka një sipërfaqe me shkëlqim, të lëmuar dhe një efekt shtesë shkëlqimi.

 

 

 

sqAlbanian