Detaje

Redis.al > Project > Avery Dennison > Avery
Flat Surface Cleaner 1 Liter

Avery pastrues sipërfaqesh të sheshta 1 litër

Surface Cleaner është një pastrues me performancë të lartë që ju mundëson të hiqni të gjitha llojet e mbetjeve duke përdorur një produkt të vetëm, duke përfshirë papastërtitë, dyllin, tektilin, silikonin e lehtë, spërkatjet e kabinës dhe më shumë. Një pastrues shumë miqësor për përdoruesit, i projektuar posaçërisht për fazën e heqjes së yndyrës përpara aplikimit.