Detaje

Redis.al > Project > Konsumabla > Acrylic Cast Transparent

Acrylic Cast Transparent

VETITË:

Qartësi e ndritshme, transparencë e shkëlqyer dhe e lehtë për t'u termoformuar, fletët PLAZCAST ofrojnë produkte rezistente ndaj UV-së me jetëgjatësi për qëllime komunikimi vizual, arkitektonik dhe dizajn të brendshëm.

Gjithashtu i shkëlqyeshëm për raftet e qendrave tregtare, njësitë e pikave të shitjes për kozmetikë, modë dhe produkte mjekësore, tabela me ndriçim të pasëm dhe qëllime të tjera ekspozimi.