Printera & Makineri

Suporti Teknik

Lokacione

Software Printerash

Konsumabla

Printim Dixhital

Duke filluar nga adezivi i thjeshte, letra murale deri te copa e tekstilit per realizimin e dizajneve moderne

Sinjalistikë

Adeziv, Pecikllaz, Etalbond, Polikarbonat, Adeziv Reflektiv etj…

Grafikë

Materialet per printime ne dysheme perbehen nga dy komponente: Adezivi i printueshem dhe filmi mbrojtes anti-rreshkitje.

Dizajn Interior

Leter murale, Kanavace, Cope tekstili, Adeziv i bombarduar (etched glass), Adeziv Elektrostatik etj…

Regjistrohuni ketu dhe merrni ofertat, lajmet me te fundit qe lidhen me tregun e printimit si dhe ide te reja rreth zhvillimit te biznesit tuaj

Na dergoni mesazh direkt

Na ndiqni ne Social Media