Detaje

Redis.al > Project > Mimaki Machines > Mimaki
TX300P-1800MKII

Mimaki TX300P-1800MKII

Tx300P-1800 nga Mimaki riprodhon shkëlqyeshëm gradim të pasur ngjyrash dhe linja delikate të sofistikuara në printimin e tekstilit. Në Tx300P-1800 MkII, këto aftësi janë çuar në një nivel të ri dhe printimi i shumëpritur në letër është tashmë i disponueshëm me "aftësinë e bojës hibride", e cila është një tjetër veçori unike e kësaj serie.

Meqenëse është shtuar boja e sublimimit (transferimi) për printim në letër transferuese, tani mund të zgjidhni nga 3 lloje grupesh bojërash; "Bojë për sublimim (transferim) + bojë për pigment tekstili", "Bojë për sublimim të drejtpërdrejtë + bojë për pigment teksti", "Bojë për sublimim (transferim) + bojë për sublimim të drejtpërdrejtë".*
Enabling print on paper will expand the possibilities of new materials and applications drastically.

* Është e mundur të ngarkoni vetëm një bojë si me modelet konvencionale.

sqAlbanian