Wrap like a king – Trajnim per veshje makinash

Menyra me e mire per te zhvilluar nje biznes eshte te avancosh ne njohuri se bashku me klientet e tu…

” Wrap like a king ”  – Trajnim per veshje makinash i mbajtur ne zyrat e Redis, date 1 Qershor nga trajneri profesionist i Avery Dennison, Z. Ferry Muhlenbruch. Ai i mesoi klienteve te ftuar ne trajnim teknikat me te mira qe mund te perdoren gjate aplikimit te adezivit per makina.

Trajnimi u zhvillua me Avery MPI 1104 EA dhe pa EA, me laminim dhe pa laminim per te kuptuar me mire diferencen dhe menyren e duhur te aplikimit.

Ne i falenderojme te gjithe klientet qe ju bashkuan ketij trajnimi :)!

Shpresojme qe tashme jeni gati per te veshur nje makine si nje mbret i vertete  :D?