Eshte koha per te mos u ndalur! Ndiheni gati?

Redis ne 14 Dhjetor organizoi nje seminar me subjekt teknologjine HP Latex.

Seminari u mbajt ne zyrat tona dhe u bazua ne gjeneraten e fundit te printerave HP Latex.

Per te folur rreth teknologjise Latex dhe avantazheve te kesaj teknologjie, kishim te ftuar nje nga manaxheret e HP, znj.Snezana Pejanovic, e cila ndau informacion te dobishem me te gjithe klientet e ftuar. Pas prezantimit te saj, u zhvillua demostrimi i printerit HP Latex 370. Klientet paten mundesine ta shikonin printerin nga afer se si funksiononte si dhe te printonin file te ndryshme.

” Teknologjia HP Latex eshte teknologjia qe transformoi boten e dekorimit te brendshem. Me teknologjine HP Latex, cdo mundesi eshte rreth jush. Ne ditet e sotme, te gjitha hapesirat komerciale dhe residenciale jane plot e perplot te dekoruara me dizajne te ndryshme, aplikacione te ndryshme ne mure, printime ne kanavace. ”

Ne falenderojme te gjithe bashkepunetoret qe ndihmuan ne realizimin e suksesshem te ketij eventi: Kilica Studio, Lizard, Helios Gastronomy, Univers Promotion, Iceberg Communication dhe ne menyre te vecante stafin, i cili punoi me pasion dhe perkushtim.

“Kur punon me bashkepunetore te mire, kur ke njerzit e duhur ne skuader, vetem gjera te bukura mund te realizosh. Te gjithe se bashku arrijme me shume… “