Other

Social

  • GooglePlus

Newsletter

Regjistroni tek Newsletters tone

Leter Muri Erfurt – e printueshme me teknologjine “Baze Uji”

Neschen AG sjell letren e murit Erfurt CA qe mund te perdoret gjeresisht ne teknologjine e printimit me baze uji!

Letra dixhitale e murit Erfurt tanime e disponueshme edhe per teknologji printimi me baze uji si : solvent , Latex dhe  bojerat UV – cured

Per shkak te bojrave me baze uji , Letrat e murit PVC jane te pademshme per mjedisin, gjithashtu kjo leter mundeson nje cilesi shume te mire printimi dhe  nje game te gjere ngjyrash.

 

Neschen erfurt wallpaper used in interior design

Letra e murit Erfurt WB mund te perdoret pa ngrohes dhe gjithashtu fal materialit te pelhures se saj mund te zhvendoset lehtesisht.

Letra dixhitale e murit Erfurt  WB eshte e disponueshme ne version te lemuar dhe te strukturuar. Letra e lemuar eshte e disponueshme ne gjeresi 75 dhe 150 cm dhe gjatesi 40m. Persa i perket versionit te strukturuar disponohet ne permasat 0.75 x 30 m.

Kjo lloj letre fal perberesve te saj dhe teknologjive te perpunimit eshte e pademshme per mjedisin.

neschen erfurt wallpaper used in interior design