Suporti Teknik

Përse mbështetja teknike është shumë e rendësishme?!

Klientët  besojnë në profesionalizmin tonë. Duke maksimizuar vlerën e investimit  dhe duke siguruar mbrojtjen më të madhe ndaj ambjentit dhe stafit të punës, ne i sigurojmë klientëve tuaj cilesinë më të mirë të produkteve që ata kerkojnë. Suksesi juaj është pjesë e angazhimit tonë, duke ju siguruar asistencë teknike përmes një stafi të specializuar dhe përmes partnereve tanë të autorizuar. E gjithë struktura e mbështetjes së klientit është e përqëndruar në një qëllim thelbësor: të bëjmë të mundur maksimimizin e produktivitetit dhe kënaqësisë suaj të fituar nga sistemi printues që keni zgjedhur.

Sistemi i suportit teknik qe Redi’s  përmbush më së miri të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja përmes këtyre mundësive:

Technical Support Department

Inxh. Alfred Arapi

Inxhinier

fredi@redis.al

Inxh. Bledian Kolici

Inxhinier

bledi@redis.al

Inxh. Dorian Mine

Inxhinier

dori@redis.al