DOWNLOAD

Download the Product lealflet (PDF)

POLI-FLEX BLOCKOUT

Poli-Flex Blockout eshte I pajisur me nje shtrese te mesme bllokuese dhe eshte I mbuluar me nje shtrese vete-ngjitese.  Mundesohet ne ngjyre te bardhe, blu e lehte, e kuqe, e verdhe dhe portokalli.

Per shkak te materialeve te ndryshme keshillohet qe kur te perdoren keto ngjyra, te kryhen teste  ne materialin original perpara aplikimit perfundimtar.

Perpunimi

Poli-Flex Premium mund te pritet ne te gjithe cutterat aktuale. Rekomandohet te perdoret nje thike 45°. Pas pastrimit te fimit flex te prere ai transferohet ne veshje nepermjet nje prese. Shtresa prej poliestre hiqet menjehere pas presimit.