DOWNLOAD

Download the Product lealflet (PDF)

Mimaki UJF-3042 MkII/ UJF-6042 MkII

Printerat më të fundit LED UV të Mimaki-t UJF-3042 MkII dhe UJF-6042 MkII sjellin rritje të produktivitetit dhe lehtsimin e përdorimit të kërksesës, për printimin direkt.

Mimaki UJF-3042 MkI/ UJF-6042 MkII

Printerat më të fundit LED UV të Mimaki-t UJF-3042 MkII dhe UJF-6042 MkII sjellin rritje të produktivitetit dhe lehtsimin e përdorimit të kërksesës, për printimin direkt.

Mundësohet në formatet A3 ose A2, këto modele të reja ndërtojnë trashëgiminë e pashoqe të Mimakit për të ofruar kreativitet spektakolar dhe mundësi të pafundme për printimin e pothuajse çdo lloj materiali.

 • 20% rritje të produktivitetit kur krahasohen me seritë e UJF-3042/6042
 • Printim direkt në materiale me trashësi mbi 153 mm
 • Sistemin e bojës MBIS me shishe 250ml/1000ml
 • Mbrojtje të plotë për të penguar  pluhurin që ndikon në cilësinë e printimit
 • Zgjedhje të bojës LH-100 ose LUS-120, secila me nga 9 ngjyra duke përfshirë të bardhën, transparenten dhe bazën
 • Cilësi të jashtezakonshme në printim duke përfshirë MAPS4, MFD1 dhe pika të ndryshme
 • Printim të pandërprerë duke përdorur teknologjitë MCT, NCU  dhe NRS kur printohet në 600×600 dpi, 8 pass.

Aplikacione:

 • Artikuj promocionalë
 • Lapsa
 • Mbajtëse celësash
 • Kapakë telefonash dhe elektronikash të ndryshme
 • Artikuj shkrimi
 • Shishe
 • USB
 • Kuti dhe paketime