Mimaki JV150-160

Mimaki vjen me printerin më të ri  JV150  i cili mundëson performancë të lartë, kreativitet dhe versatilitet me lloje të ndryshme bojërash, duke përfshirë edhe bojën e re portokalli dhe të zezën e lehtë me një kosto efektive, çmim ekonomik  për kompanitë e printimit.

Karakteristikat e printerit JV150

–          Shpejtësi e lartë printimi deri në 56.2 m2 / orë

–          Rezolucioni i printimit me cilësi të lartë deri në 1440 dpi

–          Dy gjëresi të ndryshme printimi: 1361mm dhe 1610mm

–          Mundësi zgjedhjeje për set bojërash solvente duke përfshirë 8 opsione ngjyrash(SS21) : portokalli dhe e zezë e lehtë.

–          Njësia e kontrollit të nozzles dhe sistemi i rikuperimit të nozzles siguron operacione printimi të vazhdueshme.

–          Sistemi i bojës bulk

–          Rezistenca me tre-fazëshe