Download

Download the Product lealflet (PDF)

HP Latex 570

 Teknologjia e HP Latex me bazë uji është unike, duke ofruar një kombinim të aplikacioneve të shumëllojshme, cilësi të lartë imazhi dhe produktivitet të lartë, dhe një qasje të qëndrueshme që është më e mirë për operatorët tuaj, biznesin tuaj dhe ambjentin.

HP Latex 570 // Detaje Teknike rreth produktit

Karakteristikat:

-Mbajtja e një produktiviteti të lartë në shpejtësi, operim i lehte

-Rrotullime në një minutë ose më pak se nje minute

– Përgjigje e shpejtë me cilësi – mbi 23 m2/orë (248 ft2/orë)

-Balanconi prodhimin dhe shpërndani punën nëpërmjet HP Latex-it tuaj

-Cilesi e vazhdueshme

-Prodhoni printime me  densitet boje më shumë se 50%, duke përdorur mënyrat e printimit me ngjyra të ndëzura

-Cilësi imazhi e vazhdueshme në mbi-kohë – 200 dpi, kokat e printerit të ndryshueshme, zëvendësime auto-nozzle

-Trajtime të fuqishme me ngjyra konstante në <=2 dE20005 dhe +/- 1 mm/m gjatësi

-Manaxhoni me lehtësi dhe kosto efektive

-Reduktoni shpenzimet me kosto efektive 3-litër të kartrices HP Latex e cila mund të ndryshohet edhe ndërkohë që printer është duke punuar.