Download

Download the Product lealflet (PDF)

HP Latex 560

Teknologjia e HP Latex me bazë uji është unike, duke ofruar një kombinim të aplikacioneve të shumëllojshme, cilësi të lartë imazhi dhe produktivitet të lartë, dhe një qasje të qëndrueshme që është më e mirë për operatorët tuaj, biznesin tuaj dhe ambjentin.

HP Latex 560 // Detaje Teknike rreth produktit

Karakteristika:

 • Mbajtja e një produktiviteti të lartë në shpejtësi, operim i lehtë
 • Rrotullime në një minutë ose më pak se nje minute
 • Përgjigje e shpejtë me cilësi – mbi 23 m2/orë (248 ft2/orë)

Balanconi prodhimin dhe shpërndani punën nëpërmjet HP Latex-it tuaj

 • Cilesi e vazhdueshme
 • Prodhoni printime me  densitet boje më shumë se 50%, duke përdorur mënyrat e printimit me ngjyra të ndëzura
 • Cilësi imazhi e vazhdueshme në mbi-kohë – 200 dpi, kokat e printerit të ndryshueshme, zëvendësime auto-nozzle
 • Trajtime të fuqishme me ngjyra konstante në <=2 dE20005 dhe +/- 1 mm/m gjatësi

Manaxhoni me lehtësi dhe kosto efektive

 • Reduktoni shpenzimet me kosto efektive 3-litër të kartrices HP Latex e cila mund të ndryshohet edhe ndërkohë që printer është duke punuar.
 • Integrojeni këtë printer në sistemin më të madh të manaxhimit me pajisjet e zhvillimit të brendshëm të printerit HP
 • Planifikim prodhimi në avancë, optimizim i pajisjeve në përdorim, dhe kurseni kohë – pajisjet tregojnë sa bojë nevojitet
 • Qëndrueshmëri më e lartë

Teknologjia HP Latex ofron të gjitha certifikimet që kanë rëndësi për operatorët tuaj, biznesin tuaj, dhe të gjithë ambjentin.

 • Duke përdorur bojërat me bazë uji ju mund të eleminoni ekspozimin e bojës me etiketat e paralajmerimit për rrezik dhe përqëndrim të madh tretësire, thjeshtoni ventilimin, ruajtjen dhe transportimin e kërkesave.
 • Bojërat e HP Latex ofrojnë më shumë diferencim – printimet pa erë shkojnë aty ku solventet nuk munden.

HP Latex Optimizer

 • Arritja e një cilësie të lartë imazhi në produktivitet të lartë
 • Ndërvepron me bojërat HP Latex për të mobilizuar me shpejtësi pigmentet në sipërfaqen e printimit.

Bojërat HP Latex

 • Rezistencë në gërvishtje krahasuar me bojërat e rënda solvent – ju mund të konsideroni përdorimin e palaminuar në afat-shkurtër
 • Qëndrueshmëri e jashtme mbi 5 vjet e laminuar, 3 vjet e pa laminuar.

Kokat e printerit HP Latex

 • Mbani cilësinë e imazhit duke zëvendësuar kokat e printerit vetë në disa minuta, pa qënë nevoja për të telefonuar shërbimin e servisit

Eficencë e lartë në tharje

 • Printimet janë totalisht të thara dhe thahen brenda në printer, dhe janë gati për veprim të mënjëhershëm në shpërndarje.

Mirëmbajtje dhe operim i lehtë

 • Nevoje e ulet per mirembajtje me detektimin automatic te hedhjes se pikave te bojes dhe zevendesimit te nozzle.
 • Sensorë të avancuar optikë të medias HP (OMAS)
 • Kontroll preciz dhe korrekt të avancuar të medias ndërmjet zonave të printuara

Regjistrim automatic të kontrolleve duke përfshirë printimet nga të dyja anët me regjistrim të automatizuar në të gjitha anët.

 • Kapacitet 3-litërsh të kartrices së bojës HP
 • Reduktoni shpenzimet me kosto efektive të kartrices së bojës HP Latex