Panairi Nderkombetar Prishtina 2017

Nje tjeter panair i suksesshem…

Falenderojme te gjithe ata qe erdhen dhe na vizituan ne stenden tone gjate pjesemarrjes sone ne Panairin Nderkombetar ” Prishtina 2017 “.

Falenderojme Kilica Studio per dizajnin gjithnje kreativ, LIZARD, Sakuli Sign & Printing per ndertimin e stendes dhe te gjithe stafin e Redis per perkushtimin dhe punen e realizuar me shume sukses 🙂 😉 !

Eventi i radhes? Shume shpejt 🙂