Panairi Nderkombetar Klik Ekspo Group

Redis, i lumtur per pjesemarrjen ne panairin Klik Ekspo Group 2016 ku prezantuam te rejat me te fundit te printimit dixhital, aplikime te ndryshme, markat me te reja te portofolit te produkteve.

Takime me bashkepunetore, kliente dhe shume mundesi te reja bashkepunimi 🙂!

Falenderojme te gjithe ata qe erdhen dhe na vizituan gjate diteve te panairit!

I urojme suksese te gjitha kompanive qe moren vendimin e nje investimi te ri gjate panairit dhe besuan te ne 🙂! Teknologjia e fundit sjell vecse progres 😉!

Falenderojme Kilica Studio Orges Kilica per realizimin e dizajnit, Sakuli Sign & Printing LIZARD per realizimin dhe montimin e stendes dhe sigurisht te gjithe stafin e Redi’s Printing per perkushtimin dhe punen 😀!

Tashme gati per eventin e radhes