Klik Ekspo Group 2017

Do te jemi serish ne Panairin Nderkombetar ” Klik Ekspo Group” , ne datat 23-26 Nentor, Pallati i Kongreseve.
Eja prezantohu me te rejat me te fundit te teknologjise se printimit dixhital!
Ju mirepresim ne stenden tone me pajisje dhe ide te reja per biznesin tuaj ;)!