Panairi i Ndertimit 2016

Redis eshte i lumtur tju njoftoje per pjesemarrjen e tij ne Panairin e 5-te Nderkombetar te Ndertimit ku do te shfaqe te rejat me te fundit rreth dy markave te njohura boterore qe lidhen me fushen e ndertimit: Leister dhe Brett Martin.

Leister eshte marke Zviceriane, lider ne prodhimin e pajisjeve qe sherbejne per ngjitjen e plastikave te ndryshme me ajer te ngrohte.

Nderkohe, Brett Martin eshte lider boteror ne prodhimin e fleteve te polikarbonatit.

Jeni te mirepritur te vini te prezantoheni me produktet tona dhe me aplikime te ndryshme qe mund tju ndihmojne ne fushen ku ju operoni!