CarWrap Workshop 2

Diten e merkure, me date 4 Tetor, mbyllem me sukses nje tjeter trajnim per veshje makinash, kete here ne Kosove  !

Te gjithe ata qe moren pjese ishin aplikues ne kompanite perkatese te veshjes se makinave.

Gjate seminarit ata paten mundesine te mesojne teknikat me te mira dhe te benin pyetje rreth problematikave te ndryshme qe kishin hasur gjate punes se tyre me materialet e Avery Dennison.

I falenderojme te gjithe pjesemarresit per pranine e tyre dhe urojme te kene mesuar sa me shume gjera te reja.

Shume faleminderit per dizajnin ” Kilica Studio “, realizimin ” Top Reklama “, ” Studio Domi ” per printimet ne HP Latex 370 dhe ” Bucaj ” per ambientet ku u zhvillua seminari dhe per organizimin e kateringut.

Falenderojme per mbeshtetjen manaxheren e Avery – Znj. Vera Vojtiskova dhe suportin teknik – Z.Tomas Zeleny.

Falenderimi kryesor shkon per nje nga trajneret me te mire per veshje makinash ne bote – Z. Lajos Kiss, i cili me shume perkushtim ndau eksperiencat dhe taktikat e tij me te gjithe pjesemarresit.