Mirëserdhët në botën e mrekullueshme të dizajnit të brendshëm!

Leter murale e printuar, Kanavace, Tekstile – Dizajn Interior Modern…

Tregu i dekorimit të brendshëm ka evoluar nga ai tradicional në trend! E dizenjuar për cfarëdolloj aplikimi, HP ofron zgjidhje që mbulojnë të gjithë rangun e aplikimeve – Teknologjia HP Latex mundëson inovacion,versatilitet, fleksibilitet dhe qëndrueshmëri — kjo gjë po sjell transformimin e të gjithë kësaj industrie.

Letra Murale

Zgjeroni aplikacionet që ju mund të realizoni – ofroni profite dhe mundësi të tjera që ju lejojnë edhe ju më shumë marxhe fitimi si: letër murale e personalizuar dhe kanavacë. Me HP Latex, ju mund të printoni në një rang të gjërë materialesh duke përfshirë këtu edhe ato me bazë tekstili.

Kanavace

Më shumë mundësi për të fituar nga kanavacat e vogla me foto të vogla apo imazhe të një madhësie të vogël, deri te kanavaca e formatit të gjërë 3.2 m. Falë teknologjisë HP Latex eleminohet edhe nevoja e laminimit pas printimit.

Dekale murale

Prodhoni imazhe të qëndrueshme deri në detaje – që nga stikerat, label, dekalet murale, dekalet e dritareve, grafika në

dritare etj… Me teknologjinë HP Latex ju mund të bëni disa punë në të njëjtën kohë.

Mbulim i dritareve

Kap më shumë mundësi në një treg të ri të madh – Shto ngjyrë, dizajn dhe identitet marke për të identifikuar objekte të ndryshme. Me teknologjinë HP Latex ju mund të printoni direkt thuajse në cdo material!

E

Gjithçka që ka të bëjë me dekorimin e brendshëm në biznes udhëhiqet nga teknologjia e printimit dixhital që mund të ju ndihmojë të keni dizenjo të reja, kreative dhe shumë moderne në një treg që ndryshon vazhdimisht.

Printimi dixhital ju ndihmon në reduktimin e stokut dhe kostove të magazinës dhe gjithashtu ju ndihmon për të reduktuar humbjet dhe kompleksitetin.

Hapësirat e sotme tregtare dhe rezidenciale janë me dekorime të brendshme me dizenjo shumë të veçanta dhe të personalizuara.

Teknologjia HP Latex është ideale për t’u përshtatur me të tilla kërkesa, me përfitime unike për biznesin tuaj, nëse jeni prodhues i  veshjeve të murit që kërkoni të diferencoheni me koleksione luksoze, ofroni shërbimin e printimit duke kërkuar aplikime që kanë marzhe të larta duke personalizuar projektet ose kanavacat, një dizenjues që kërkon të krijojë  avantazh për kohë  më të shkurtër dizenjimi, ose një ideator për dizenjo të brendshme me një vision për të krijuar eksperienca ndërmjet hapësirave.

Ne mundesojme printera te madhesive te ndryshme HP Latex

Zgjedhje e Medias

Perdor materiale te ndryshme per te diferencuar oferten tende: 

  • Media me tekstura te ndryshme mund te behet specialiteti juaj!
  • Tashme gjeresia nuk eshte me nje limit
1
2
3
4
5
1

Eco Wallpaper

2

Textile

3

Canvas

4

Adhesive

5

Special Textile

Printimi dixhital sa vjen e po zhvillohet ne saje te zgjerimit te tij edhe ne te gjitha fushat e dizajnit dhe dekorimit te brendshem.

Bej nje kerkese! Lere mesazhin tend me poshte!