Dizajni Interior

Pak kohë më parë, klientë të HP Latex dhe BN ishin vetëm studiot e printimt, por sot përfshihen të gjitha zyrat e Arredimeve Interiore, studiot e Arkitektëve dhe më gjërë. Sot, teknologjitë e avancuara te printimet japin mundësinë që të printohet mbi një larmi shumë të madhe të mediave të printueshme, duke mundësuar realizime punësh dhe projektesh tejet të personalizuara. Mundësite dhe larmitë e aplikimeve që mund të ofroni janë shumë të mëdha.